heerlijk wonen in Residentie Sella

De appartementen


Kleinschalig en intiem

Met slechts twee of drie appartementen per verdieping, staat Residentie Sella voor kleinschalig en intiem wonen. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 87 m2 tot een riante 103 m2.

Alle appartementen in Residentie Sella hebben een ruime woonkamer met open keuken van circa 40 m2, met in de meeste gevallen lichtinval aan twee of zelfs drie zijden, wat de ruimtelijke beleving versterkt. Alle appartementen hebben bovendien een ruim balkon van 10 m2, terwijl één appartement op de tweede etage beschikt over een vorstelijk dakterras.

Comfortabel en duurzaam

Naast een ruime hoofdslaapkamer van ongeveer 15 m2 heeft elk appartement een tweede, kleiner slaapvertrek. De badkamer voorziet met een inloopdouche, wastafel en (tweede) toilet in alle gemak. Naast een berging in de kelder beschikt elk appartement ook over een inpandige berging, die naast de technische installaties de aansluitingen voor uw wasmachine en -droger herbergt.

Residentie Sella staat behalve voor comfortabel ook voor duurzaam wonen. De 32 zonnepanelen op het dak voorzien in de stroombehoefte van drie à vier (tweepersoons)huishoudens. Omdat er elektrisch wordt gekookt en een warmtepomp zorgt voor de verwarming in uw woning en warm tapwater, wordt uw gasrekening tot nul gereduceerd.


Appartement 1, 4 en 7

Type A

Type A is een appartement van ongeveer 88 m2. Er zijn drie appartementen van dit type, gelegen op verschillende verdiepingen. Dit appartement heeft een heerlijke ruime living met aansluitend een woonkeuken. Het ruime half inpandige balkon is op het zuiden gelegen. Twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet maken het geheel compleet.

- Appartement 1 bevindt zich op de begane grond
- Appartement 4 bevindt zich op de eerste verdieping
- Appartement 7 bevindt zich op de tweede verdieping

Bekijk alle appartementen

Appartement 2 en 5

Type B

Type B is een appartement van ongeveer 88 m2. Er zijn twee appartementen van dit type, gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Dit appartement heeft een heerlijke ruime living met aansluitend een woonkeuken. Het ruime half inpandige balkon is op het noorden gelegen. Twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet maken het geheel compleet.

- Appartement 2 bevindt zich op de begane grond
- Appartement 5 bevindt zich op de eerste verdieping

Bekijk alle appartementen

Appartement 3 en 6

Type C

Type C is een appartement van ongeveer 102 m2. Er zijn twee appartementen van dit type, gelegen op verschillende verdiepingen. Dit appartement heeft een heerlijk ruime living met aansluitend een woonkeuken. Het ruime half inpandige balkon is op het noorden gelegen. Twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet maken het geheel compleet.

- Appartement 3 bevindt zich op de begane grond
- Appartement 6 bevindt zich op de eerste verdieping

Bekijk alle appartementen

Appartement 8

Type D

Het penthouse is gelegen op de bovenste verdieping. Dit appartement kenmerkt zich door een heerlijk groot dakterras met aansluitend een ruime buitenberging. Plek genoeg voor al je spullen! Binnen heeft dit appartement een heerlijk living met aansluitend de eetkamer en keuken. Verder zijn er twee slaapkamers, een ruime badkamer en een separaat toilet.
Er is slechts 1 appartement van dit type beschikbaar.

- Appartement 8 bevindt zich op de tweede verdieping.

Bekijk alle appartementen