Landelijk wonen, vlak bij de stad

Alle appartementen verkocht! Patiowoningen onder optie.

Op dit moment zijn alle appartementen verkocht en staan de patiowoningen onder optie. Echter wil het wel eens voorkomen dat er bouwnummers teruggegeven worden en daardoor weer beschikbaar zijn. Ben je geïnteresseerd? Maak dan een account aan en wordt reservekandidaat.

Stijlvol, gelijkvloers wonen in het groen vlakbij Maastricht en Valkenburg. Aan de achterzijde van Residentie Sella en Blyt, bekend als de nieuwbouwontwikkeling Bergervliet, worden drie geheel gelijkvloerse patiowoningen gebouwd. Dit is een unieke kans om levensloopbestendig te wonen in een duurzame en gasloze woning met vier slaapkamers, ruime berging en een eigen tuin.

De steensoort die zo typisch is voor de bebouwing in de omgeving. De rotswoningen waarin deze arbeiders woonden zijn nog steeds te bezichtigen. Behalve de landelijke ligging maakt de nabijheid van zowel Maastricht als Valkenburg Berg en Terblijt tot een bijzonder geliefde woonplaats.

Inschrijven

De Types

Bekijk alle types in project Bergervliet. Of je nu kiest voor een prachtig appartement of een heerlijke patiowoning. Aan jouw de keus!

Het project

Bergervliet bestaat uit appartementen in Residentie Sella en Residentie Blyt en drie patiowoningen. Lees hier alles over het aanbod!

Interieur

Benieuwd naar de afwerking van de woningen? Bekijk dan hier hoe de keuken en badkamer worden afgewerkt.

Actueel aanbod

Uitzicht op de vallei

Bergervliet wordt fraai ingepast tussen de bestaande bebouwing aan de Langen Akker, niet ver van de Geulhemmerweg, die eindigt bij de historische Geulhemmermolen in het lager gelegen Geulhem. De Geulhemmerberg, waarover deze weg leidt, is een van de bekendere beklimmingen uit de wielerklassieker Amstel Gold Race. Bij het beklimmen van deze helling zien de renners de bekende rotswoningen aan hun linkerzijde liggen.
.

Tijs en Cyril Makelaardij

Bunderstraat 113,
6231 EJ Meerssen

Tel. +31 (0)43 3655655

Bergervliet landelijk wonen met uitzicht op een prachtige vallei.

Mail ons!